Choď na obsah Choď na menu

Benzema ei onnistunut tarttumaan kahden rangaistuspotkun mahdollisuuteen

Maalivahti Sergio Herrera torjui Karim Benzema kaksi rangaistuspotkua, kun Real Madrid voitti keskiviikkona Osasunassa 3-1 ottaakseen askeleen kohti LaLiga-mestaruutta. David Alaban, Marco Asension ja Lucas Vázquezin maalit osoittautuivat riittäviksi, vaikka Karim Benzema näki kaksi rangaistuspotkua Sergio Herreralta.

jalkapallo pelipaidat pukeutunut David Alaba avasi Los Blancosin maalin 12. minuutilla, mutta Kroatian Ante Budimir tasoitti minuuttia myöhemmin ennen kuin Marco Asensio teki tasan 2-1 puoliajalla, kun Lucas Vazquez viimeisteli asiat ajoissa. 96').

David Alaba Real Madrid pelipaita teki avausmaalin ja teki useita tärkeitä panoksia hyökkäykseen nostaen kenttää tasatilanteessa 1-1, jopa pakottaen Osasuna-maalivahti Sergio Herreran jälleen hyvän pysähdyksen.

jalkapallo pelipaidat pukeutunut Alaba poistui puoliajalla ilmeisen reisivamman vuoksi, mikä oli huono uutinen Madridille ennen Mestarien liigan välierän ensimmäistä osaotteluaan Manchester Cityn kanssa ensi viikolla, ja hänet korvasi Dani Carvajal.

Toinen puoliaika alkoi räjähdysmäisesti, kun Real Madridilla oli mahdollisuus laajentaa johtoa rangaistuspotkun kautta käsipallon jälkeen, mutta jalkapallo pelipaidat pukeutunut Karim Benzema ei pystynyt lyömään maalivahtia. Kaksi peräkkäistä epäonnistunutta rangaistuspotkua on selvästi huono ennätys Benzemalle. Neljä Karim Benzeman seitsemästä rangaistuspotkusta kirjattiin Real Madridissa. Epäonnistuminen lisää Benzeman huonojen rangaistusten listaa.

Pelit lensivät nyt vauhdilla, ja kauden lopussa Real Madridin piti kerätä mahdollisimman paljon pisteitä pysyäkseen hyvin edellä La Ligan mestaruuskilpailussa. Real Madridin voitto antaa nyt Ancelottin miehille viikon valmistautua Manchester Cityn otteluun Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa.