Choď na obsah Choď na menu

Manchester City johtaa Valioliigaa kolmella pisteellä.

Manchester City kohautti olkapäitään pettymyksensä Mestarien liigan välierissä Real Madridissa ja pyyhkäisi syrjään Newcastle Unitedin ja avasi kolmen pisteen johdon Valioliigan kärjessä.

Blues selviytyi 12. minuutin pelottelusta, kun Allan Saint-Maximinin keskisyöttö löysi Chris Woodin ja Joelintonin vapaina kaukaa, mutta Woodin kesy pusku viideltä jaardilta säästyi helposti Edersonin toimesta.

City jalkapallo pelipaidat  hyökkäsi sitten jatkuvasti, kunnes he rikkoivat umpikujan Raheem Sterlingin lähipotkulla 20 minuutin jälkeen, ennen kuin Aymeric Laporte niputti kotiin löysän pallon tuplaakseen etunsa ennen väliaikaa.

jalkapallo pelipaidat  pukeutunut Rodrigo teki maalin 3-0 tuntia ennen kuin Phil Fodenin ja Sterlingin myöhäiset maalit viimeistelivät ottelun. City teki myös hyviä ponnisteluja Sterling-ristimerkistä, joka lensi hieman yli, kun taas Cancelo ampui yhden vain ohi ja Dubravka pelasti hyvin Oleksandr Zinchenkon kasteluyrityksen.

Sky Blues jalkapallo pelipaidat  laukaisi kymmenen laukausta ensimmäisellä puoliajalla ja osui niistä viisi maaliin. Jyrkästi vastakohtana Newcastle United pystyi keräämään vain kaksi yritystä, ja se oli kiinni suurimman osan ensimmäisistä 45 minuutista.

Manchester City pelipaita pukeutunut Phil Foden lisäsi myöhäisen neljännen, kun hän tuli toisella puoliajalla penkiltä napautettuaan kotiin Oleksandr Zinchenkon iskusta. Ja viimeinen sana meni Sterlingille, joka tarttui Grealishin passiin ja teki siitä viisi pysäytysajassa.

Tämä tulos nosti Manchester Cityn maalieron neljällä Liverpoolin maalilla, mikä tarkoittaa, että Pep Guardiolan joukkue saattaa hyvinkin pystyä voittamaan mestaruuden, vaikka he häviäisivät yhden jäljellä olevista kolmesta ottelusta.