Choď na obsah Choď na menu

Juventus hävisi Genoalle 1-0 johdolla

Juventuksen vähäiset mahdollisuudet voittaa Serie A:n mestaruus päättyivät perjantaina sen jälkeen, kun Domenico Crisciton katkosaikarangaistus putoamisuhanalaisesta Genovasta tuomitsi Massimiliano Allegrin joukkueen shokkiin 2-1-tappioon.

Juventus näytti – suuren osan ottelusta – ikään kuin he ottaisivat Genoalta kolme pistettä sen jälkeen, kun Paulo Dybala johti toisen puoliajan johtoon.

Hallittuaan pallon hallussa ensimmäiset viisi minuuttia, vieraat loivat ottelun ensimmäisen merkittävän maalintekomahdollisuuden, kun Dybalan tarkka keskitys oikealta löysi Keanin maalin edestä, mutta italialaisen pusku meni puun yläpuolelle.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen, jossa bianconeri jalkapallo pelipaidat hallitsi palloa yli 60 prosentin hallussa (kaksi erinomaista maalia Keanille), toisen puoliajan alussa he siirtyvät johtoon Paulo Dybalan kanssa.

Kolme minuuttia toisella puoliajalla Kean työskenteli ja löysi Dybalan yllään Juventus pelipaita, joka oli armoton ja teki 1-0. 1-0 takana Juventus pelaa vapaammin, mutta Dybala epäonnistuu tolppassa (69.). Pian tämän jälkeen myös Kean (70.) ja Dusan Vlahovic (73.) epäonnistuvat maalivahti Sirigun takia. Menetetty mahdollisuus, jonka pitäisi kostaa.

Mutta ennen kuin ottelu päättyi, heidän maalinsa murtautui jalkapallo pelipaidat pukeutuneen Albert Gudmundssonin toimesta, ja lisäajan viimeisellä minuutilla Genoa sai rangaistuspotkun ja Domenico Criscito muutti tilanteeksi 2-1.

Se oli myös erittäin tärkeä peli, jolla Genoan jalkapallo pelipaidat lisää painetta tämän viikonlopun putoamispelaajassa. Genoa on 19. 28 pisteellä, vain yhden pisteen päässä turvavyöhykkeestä, kun kaksi peliä on jäljellä. Seuraavaksi he matkustavat kolmantena olevaan Napoliin 15. toukokuuta ennen kuin isännöivät Bolognaa seuraavalla viikolla.

Se oli ikimuistoinen ilta ligurialaisille, jotka rankaisivat välinpitämätöntä tuhlaava Bianconeri.