Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid teki Viniciuksen hattutempun

Se oli dominointia alusta loppuun, kun Real Madrid voitti 6-0 klassisessa Santiago Bernabeu -puhalluksessa, mikä olisi ollut vieläkin suurempi, ellei Levanten maalivahti olisi ollut sankarillisesti.

Siitä alkoi painajainen Levanten ilta, jossa ironisesti maalivahti Cardenas oli vieraiden paras pelaaja, ja sarja hienoja torjuntoja esti maalia suurentumasta Valencian miesten valmistautuessa elämään Segundassa, kun Madrid haaveilee 14. Euroopan Cupin voittamisesta. Kuukauden lopussa.

Real Madrid  pelipaita pukeutunut Benzema teki ensimmäisen puoliajan pään Viniciuksen syötöstä ja vastasi Raulin 323 maalia, ja vain Cristiano Ronaldo (450) teki enemmän maaleja seuralle.

Ranskalainen jatkoi hämmästyttävää maaliaan peliennätyksenä tällä kaudella – hänellä on nyt 43 voittoa 43 ottelussa, mutta mikä ehkä tärkeämpää, hän on nyt vain yhden maalin päässä siitä, että hänestä tuli seuran kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä Cristiano Ronaldon jälkeen.

Muutaman Real jalkapallo pelipaidat  paikan jälkeen Rodrygo sai pallon verkon takapuolelle puolen tunnin sisällä, mutta hänen lyönsä hylättiin oikeutetusti paitsiossa.

Benzeman pusku Viniciuksen jalkapallo pelipaidat  pukeutuneesta rististä teki 2-0 kolme minuuttia myöhemmin, kun järkyttynyt Levante, jonka täytyi välttää tappiota pysyäkseen pystyssä kauden kahdessa viimeisessä pelissä, oli vaikea pysyä pelissä. .

Rodrygo ja Vinicius tekivät jalkapallo pelipaidat  pukeutuneena puoliajalla 4-0, ja molemmat tekivät maalin Luka Modricin hyvän työn jälkeen. Hänestä tuli ensimmäinen Real-pelaaja James Rodriguezin jälkeen vuonna 2015, joka antoi kolme syöttöä La Liga -ottelussa.

Ancelotti sanoi vastustajan putoamisesta: "Tämä on surullinen päivä Levantelle, haluan lähettää tukiviestin, toivotaan, että he palaavat pian. Mitä tulee peliin, pelasimme hyvin, olemme keskittyneet ja olemme oikealla tiellä finaaliin.