Choď na obsah Choď na menu

Manchester City voitti Watfordin lisäkseen johtoaan

Kun kausi on jäljellä kuukausi, City tietää olevansa mestari, jos he voittavat kaikki jäljellä olevat liigapelinsä, ja he toivovat lisää tämän kaltaisia iltapäiviä, joissa heidän voittostaan ei koskaan ollut epäilystäkään. Manchester City lisäsi johtoaan Valioliigan kärjessä voittamalla Watfordin Etihad-stadionilla.

Jos kahden ylimmän puolen välinen tappelu on otsikkokilpailun otsikko, tämän pelin alajuonne sisälsi ensimmäisen Valioliigan hattutempun Gabriel Jesuslta – hän lisäsi neljännen –, joka saattaa lähteä loppukauden aikana.

Viimeisen 24 tunnin aikana useat lähteet ovat korostaneet Arsenalin kiinnostusta hankkia Manchester Cityn jalkapallo pelipaidat  pukeutunut Gabriel Jesus kesällä, kun Erling Haalandin odotetaan saapuvan Borussia Dortmundista Etihad-stadionille.

jalkapallo pelipaidat  pukeutunut Guardiola sanoi hyökkääjästä pelin jälkeen: ”Haluan kertoa sinulle jotain, Gabriel on pelaajamme. En tiedä mitä tapahtuu, mutta hän on Manchester Cityn pelaaja.

Manchester City pelipaita Jeesus teki päivän ensimmäisen maalinsa neljän minuutin jälkeen, kun hän huomasi olevansa Oleksandr Zinchenkon ristin päässä. Kun kello oli 53 minuuttia, hän oli tehnyt neljä maalia ja antanut yhden, ja City oli vakionopeudensäätimessä tilanteessa 5-1.

Kaikissa kilpailuissa jalkapallo pelipaidat  pukeutunut Jeesus on tehnyt Cityssä 230 ottelussa 93 maalia ja antanut 41 syöttöä. Jeesus on voittanut jo seitsemän suurta pokaalia Cityn kanssa, joka kilpailee tämän kauden Mestarien liigasta sekä Valioliigasta.

Punaisten on edelleen toivottava, että yksi Cityn viidestä jäljellä olevasta vastustajasta pystyy kaatamaan heidät, vaikka lauantain todisteet viittaavat siihen, että tämä voi osoittautua korkeaksi määräyksellä, kun otetaan huomioon Watfordin voitto.