Choď na obsah Choď na menu

Juventus ja Lazio tekivät 2-2-tasapelin Serie A:n 37. kierroksella.

Juventus ja Lazio tekivät 2-2-tasapelin Serie A:n 37. pelipäivän ottelussa illalla, joka merkitsee Giorgio Chiellinin ja Paulo Dybalan jäähyväiset Bianconerin väreille.

Tämä tasapeli saa Bianconerit keräämään nyt 70 pistettä 27 ottelusta, mutta he ovat edelleen neljännellä sijalla, kun taas Biancocelesti on viidentenä 63 pisteellä.

Ensimmäisen puoliajan, jossa Juve jalkapallo pelipaidat  meni 2-0 johtoon Dusan Vlahovicin ja Alvaro Moratan maalien ansiosta, varjosti Chiellini, joka poistui kentältä 17 minuutin kuluttua viimeisestä kotiesiintymisestä seuran seurassa. lähes kaksi vuosikymmentä palvelua. näimme Chiellinin jättäneen peliin yhtä monta minuuttia kuin hän on viettänyt Juventuksessa.

Juventus aloitti toisen puoliajan huonosti. Tämä maali alkoi Cataldin kulmapotkusta Juventuksen maalin vasemmalta puolelta. jalkapallo pelipaidat  pukeutunut Patric ohjasi pallon takatolppaan ja osui sitten Sandron jalkoihin. Hän oli voimaton estämään pallon nopeutta 2-1

Lazion tasapeli saapuu täysin toipumassa, Juven uudelleenkäynnistys Cuadrado pysäytti Zaccagnin, Lazion vasta-uudelleenkäynnistys, Basic päättyy tehoon, Perin hylkää jalkapallo pelipaidat  ja Sergej Milinkovic-Savic laittaa poikkipuun alle 2-2-finaaliin.

Tulos, ainakin Juventus pelipaita osalta, oli toissijainen sen varmistamiseen, että Chiellini, yksi parhaista koskaan tätä hemmetin urheilua pelanneista ja seuran kapteeni vuodesta 2018, saa ansaitsemansa lähetyksen. Sama koskee Dybalaa

On mielenkiintoista nähdä, mihin Dybala allekirjoittaa seuraavaksi, ja päätyykö hän samaan seuraan Pogban kanssa vai risteävätkö parin tiet Torinossa ranskalaisen saapuessa ja argentiinalaisen lähteessä.